Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.

PROMO FILM

Algemene Info

24-07-2017

Nieuwe leerlingen

Regelmatig vragen ouders ons wanneer ze hun 3-jarige moeten inschrijven. De gouden regel is ‘vanaf de 3e verjaardag’, maar toch liefst uiterlijk een half jaar van te voren. Geef dat alstublieft door aan ouders/verzorgers in uw woonomgeving. We maken graag een afspraak op school om kennis te maken met elkaar en om de school te laten zien.  

 

Wijziging contactgegevens

Er zijn nogal eens wijzigingen in telefoonnummers, e-mail adressen, naam en adres van de huisarts en dergelijke. Om onze administratie actueel te houden vragen wij u om eventuele mutaties aan ons door te geven. Wanneer er veranderingen zijn kunt u een formulier aanvragen bij de administratie en dit inleveren bij groepsleerkracht van uw kind.


Gebedsgroep

De gebedsgroep van Het Zuiderlicht bestaat uit een groep enthousiaste moeders, die bij elkaar komen om te bidden voor diverse onderwerpen omtrent de school. De dag en tijd gebeurt in overleg. We vinden het belangrijk om de Christelijke identiteit van de school te ondersteunen met gebed. Als vanzelfsprekend wordt er met vertrouwelijke dingen heel zorgvuldig om gegaan. Dit om de privacy van een ieder te waarborgen.

U bent van harte uitgenodigd om aan te schuiven.


 

Verlofaanvraag leerlingen 

Indien u als ouder/verzorgen een verlof aanvraag wilt doen, kunt u een formulier afwezigheid buiten schoolvakanties downloaden of ophalen bij de directie of bij Mariska de Vries (administratief medewerker)

 

 Overig
 
  TOP